NagyiRendszer

Miért van szüksége önnek rendszerfelügyeletre?

A rendszerfelügyelet szolgáltatást elsősorban cégek számára ajánljuk.

Miért előnyös a rendszergazdai szolgáltatás?

 

Biztonság, adatvédelem

A felhasználók egy része csak akkor fordul szakemberhez, amikor már nincs, vagy nagyon nehezen van megoldás. A rendszeresen elvégzett mentések nagyon sok ideges pillanattól kímélik meg Önt. Ugye, nem mindegy, hogy egy katasztrófa (pld tűz, betörés) esetén nem az elmúlt 10 év dokumentumai tűnnek el, hanem esetleg csak 1-2 nap? Pedig, ehhez nem sok pénzre, csak odafigyelésre van szükség. A víruskeresők, kémprogram keresők naprakészen tartása szintén apróság, de nagyon fontos. Nekünk pontosan az a dolgunk, hogy odafigyeljünk. Ilyen egyszerű.

Gyors

Bármikor távoli segítséget nyújtunk, akár telefonon, akár interneten keresztül. Munkaidőnk kötetlen, 24 órás ügyeletet is tudunk biztosítani. Sürgős esetben helyszíni munkavégzés 2 órán belül.

Hatékony

Nagyobb informatikai feladatok esetén akár több kolléga is dolgozhat a problémán.

Megbízható

Ha Ön mégis úgy dönt, hogy saját rendszergazdát alkalmaz, szabadsággal, betegséggel kell számolnia. Ez egy évben ideális esetben is mindenképpen több mint 20 munkanap. Ez idő alatt ki oldja meg az informatikai problémákat? Mi viszont folyamatosan szolgáltatunk.

Költséghatékony

Amennyiben saját rendszergazdát alkalmaz, bérét mindenféle egyéb járulékok terhelik, és legalább 20 nap szabadságot is igénybe vesz. Viszont, ha velünk szerződést köt, csupán számlánkat kell kifizetnie, és minden pillanatban rendelkezésére állunk. A cég mérete (30-40 számítógépig) nem indokolja saját rendszergazda alkalmazását.

Rugalmas

Természetesen van egy “szabvány” szerződésünk,de nem kőbe véstük, csak papírra nyomtatjuk,ezért bármilyen igényt figyelembe tudunk venni. Tehát, ha Önnek van egy különleges igénye, természetesen azt is igyekszünk teljesíteni.

Mintaszerződés, ajánlat kérése:

info kukac netrenagyi pont hu

Comments are closed.